پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

افزایش قیمت اجناس در بازار در پی تصدی‌گری دولت

افزایش قیمت اجناس در بازار در پی تصدی‌گری دولت نماینده یزد در مجلس گفت: تصدی‌گری دولت در اقتصاد باعث بهم ریختگی و افزایش قیمت در بازار شده و اگر دولت به تصدی‌گری خود در این حوزه پایان دهد قطعا وضعیت بازار بهتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۹ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تلاطم پیش آمده در بازار به ویژه در حوزه مواد غذایی گفت: امروز قیمت مرغ به کیلویی بیش از 20 هزار تومان رسیده و در شهری مثل یزد بزرگ‌ترین مرکز تولید تخم مرغ است، این محصول یافت نمی‌شود.

 

وی افزود: این وضعیت نتیجه عملکرد ضعیف دستگاه‌های نظارتی است که ما شاهد این جهش قیمت‌ها و همچنین نبود کالا در بازار هستیم.

 

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکل دیگر تصدی‌گری دولت در حوزه اقتصاد است که همین تصدی گری امروز این تلاطم و افزایش قیمت‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سبب شده و اگر دولت در حوزه اقتصادی تصدی گری نمی‌کرد قطعا وضعیت بازار بهتر بود.

 

جوکار خاطرنشان کرد: دولت با تصدی گری خود در حوزه اقتصاد به دنبال افزایش قدرت خود است نه خدمت به مردم. اصلاً این وضعیت به نفع مردم نیست و موجب تحمیل ضرر و زیان به مردم می‌شود.

 

وی در پایان گفت: به عنوان مثال در دوره‌های قبل مردم خود گندم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تولید می‌کردند، آرد می‌کردند و به نانوا می‌فروختند و نانوا هم نان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مردم می‌فروخت و هیچ تلاطم قیمتی هم در بازار نبود، اما امروز دولت وارد این قضیه شده و همه این تلاطم‌ها و مشکلات هم در نتیجه ورود دولت به این بخش ایجاد شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار